**Classic** Roze Strider loopfiets.
Reviews | Review toevoegen

Roze Strider loopfiets voor stoere kinderen met verstelbaaar zadel en stuur. Ultra lichte loopfiets

Artikelnummer

ST-M4PK 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 89,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Nieuw!! Met montage- en cadeauservice, zie opties bij je bestelling!! 

Roze Classic Strider Loopfiets. De ST-Classic-Roze, het instapmodel van Strider.

Als u kind kan lopen, dan kan hij met gemak met een Strider loopfiets over gras, door de modder, over de stoep en nog veel meer met het grootste gemak. Gemaakt op veiligheid, stabiliteit, hanteerbaarheid en populariteit. De Strider loopfiets Classic is voor kinderen van 18 maanden tot 5 jaar. Als het op de kleintjes, peuters dus aankomt dan speelt gewicht en maatvoering de grootste rol, omdat de Strider loopfiets slechts 2.9 kilo zwaar en verstelbaar vanaf 28 centimeter is hij geschikt voor kinderen die echt net kunnen lopen. 2,9 kilo is zelfs voor de allerkleinste kinderen een hanteerbaar gewicht.

 • Ultralicht uit 1 stuk gelast wiel. Sterk en  licht doordat het uit een stuk is. Nooit lekke banden door het ultra licht EVA polymeer.
 • Wielen zijn voorzien van een nieuw profiel met minder weerstand, daarnaast zijn de wielen voorzien van afgedichte lagers wat resulteerd in minder onderhoud en nog meer duurzaamheid.
 • Een solide 22,2mm dik stuur voor een stoere uitstraling.
 • De handvaten zijn gemaakt van een zacht maar duurzaam materiaal, uiterst comfortabel voor de kinderhandjes.
 • Waterproof extra klein verstelbaar kinderzadel, past veel beter tussen de smalle heupjes van een peuter.
 • Zadelpen heeft nu een zwarte krasbestendige laag gekregen, dit zorgt ervoor dat samen met de zwart geannodiseerde zadel- en stuurklemmen de fiets een nog stoerdere look krijgt.
 • Het stuur en zadel is uitgevoerd met  sluiters i.c.m. inbus (meegeleverd) wat het in elkaar zetten van de fiets kinderspel maakt, daarnaast is de fiets eenvoudig in hoogte te verstellen als het kind groeit.
 • Gepatenteerde Voetensteunen achter op de fiets welke zijn geïntegreerd in het frame. De plaatsing van de steuntjes bevordert de balans en coördinatie van het uiteindelijke fietsen.
 • De Classic heeft nu ook een poedercoating lak, dit maakt het frame krasbestendiger en duurzamer.
 • Om de nieuwe classic helemaal compleet te maken, hebben de stickers op het frame een nieuw design gekregen.
   

Deze ultra lichte loopfiets is het alternatief op een driewieler, kleuterfiets of kinderfiets en ideaal geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar.

 

Opmerking: Bij kinderen van 3,5 en ouder wordt een extra lang zadel geadviseerd vanwege de hoogte die nodig is en de breedte voor de een goede zitting bij de bredere heupen van een kleuter. Klik hier voor accessoires.

 

Specificaties:

 • Lichtgewicht slechts 2.9kg
 • Verstelbare zithoogte van 28-41cm
 • sluiters i.c.m. inbus (meegeleverd)
 • 12 inch wielen
 • Nooit lekke banden door EVA polymeer
 • Hansolide 22,2mm dik stuur
 • Voetensteuntjes

 

 

1st Place February 2015

Nooit meer met je driewieler over de kop.

Driewielers slaan over de kop, je haalt je schenen open en fietsen altijd zwaar en lastig, ze zijn dus een potentieel gevaar voor pijnlijke situaties en veroorzaken onzekerheid en een vorm van angst om te fietsen.

Bekijk de video over hoe gevaarlijk driewielertjes kunnen zijn.

Bij de Strider Loopfiets is het tegenovergestelde het geval..

De Strider Loopfiets is vrij van kabels, kettingen, tandwielen, pedalen en andere uitsteeksels die je kind kunnen bezeren.

De Strider Loopfiets is stevig, stabiel en veilig. Bij het eerste gevoel van instabiliteit zet het kind instinctief zijn voeten stevig op de grond. Het kind zal dus niet over de kop slaan door een dubbelklappend stuur of doordat het achter de pedalen blijft hagen. Geen aarzeling, angst of niet willen fietsen op de Strider Loopfiets.

De Strider Loopfiets is ultra van licht gewicht en door zijn lage zwaartepunt makkelijk hanteerbaar wat een kind een veilig en zelfvertrouwd gevoel geeft. Door de lage instap en een minimale zadelhoogte van 28cm is hij geschikt voor de kortste beentjes.

De Strider Loopfiets is zo ontworpen dat het in hoogte verstelbare stuur voorkomt dat de achterover kiept in plaats van dat hij vooruit gaat. In combinatie met de gepatenteerde voetensteunen bereikt de Strider Loopfiets een ideale maneuvreerbaarheid en stabiliteit.

Conclusie: De Strider Loopfiets geeft je kind een stoere, veilige maar ook betere fietservaring.

Nog niet overtuigd?.

Nog steeds aan het twijfelen bekijk de volgende video welke de Strider Loopfiets vergelijkt met de driewielers.

 

Je zult zien dat driewielers zwaar en onhandig zijn voor kinderen om te bedienen. Het fietsen gaat langzaam en is frustrerend. Kinderen gaan instinctief toch met hun benen proberen de driewieler voort te bewegen en zoals te zien veroorzaakt dit pijnlijke situaties.

Peuters en kleuters pakken de Strider Loopfiets en vanuit natuurlijk handelen. Binnen een maand en ervaring leert binnen enkele dagen maneuvreert uw kind op de Strider Loopfiets alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Kies dus voor een Strider Loopfiets.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews