Stoere loopfietsen online bestellen doe je nu ook bij BMX-loopfiets.nlDe BMX loopfiets van BMX loopfiets
Wil jij een leuke loopfiets voor jouw zoon of dochter kopen? Bekijk dan het assortiment, met een breed aanbod van stoere loopfietsen. Deze is beschikbaar in 3 verschillende categorieën; voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar, van 6 t/m 13 jaar en 13 jaar en ouder. Voor de jongste kids is het ideaal om essentiële, motorische vaardigheden aan te leren en voor de oudste kinderen en volwassenen is deze BMX loopfiets echt een way of life. Bekijk ons aanbod loopfietsen online en plaats direct een bestelling.

Ook alle bijbehorende accessoires en bescherming
De BMX loopfiets  is volledig customizable. Kies zelf de kleuren van onder andere het zadel, de wielen en de handvaten. Deze worden volledig naar eigen smaak aangepast. Van het vrolijke palet van roze, geel en appeltjesgroen tot stoere kleurcombinaties als zwart-rood-wit. Ook kun je bij ons diverse extra opties voor de loopfiets kopen. Denk hierbij aan een bidon, nummerplaat of stuntbeugel. Natuurlijk is ook de veiligheid belangrijk! Om die reden vind je in onze webshop een ruime selectie aan handschoenen, kniebeschermers en helmen.

De loopfiets als hulpmiddel
Heb je moeite met leren fietsen of zoek je naar een passend alternatief voor een fiets omdat fietsen voor jou niet mogelijk is, dan is de loopfiets wellicht het ideal zorghulpmiddel voor jou. In een hoop gevallen wordt deze vaak ook nog eens (deels) vergoed door de zorgvezekeraar.
Het zie er nog stoer uit ook.
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
http://bmxloopfiets.nl